Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen!

Bouwspecialist

Een stelling met een knipoog. Toch is dat wat wij met onze ruime schat aan kennis en ervaring doen: onze kennis met u delen, en de voordelen vermenigvuldigen.

Door onze jarenlange ervaring in de uitvoering van de bouw komen wij snel tot praktische oplossingen. Uniek daarbij is, dat wij deze ervaring combineren met veel kennis van bouwgerelateerde wetgeving. Deze perfecte combinatie van kennis en ervaring stelt ons in staat strategisch te denken. Daar plukt u de vruchten van. Want met onze expertise willen wij het bouwen voor onze klanten makkelijker maken.

Plannen maken en uitvoeren vergt inzicht, expertise, ervaring en daadkracht. Stuk voor stuk eigenschappen die wij inzetten om de strategie te bepalen en beslissingen te nemen. Ons motto is dan ook: eerst denken, dan DOEN!

Onze kennis delen wij ook graag met onze medewerkers en scholieren. Als erkend leerbedrijf is het ons doel bouwkundigen op te leiden, waardoor Nederland uiteindelijk een stukje mooier wordt.

Praktijk en strategie

Tussen de wirwar van wettelijke regels en alle mogelijkheden in de bouw, bent u op zoek naar steun om de juiste keuze te maken. HOLLANDBOUWREGIE biedt die steun. Breng uw gehele project bij ons onder, of een stukje daarvan.. U kunt bijvoorbeeld zelf de schetsen maken. Wij vragen dan de omgevingsvergunning voor u aan. Gaat het u alleen om de puntjes op de i? Dan doen wij dat natuurlijk ook. Met veel kennis van overheidsregels, en jarenlange praktijkervaring op de bouwplaats, maakt HOLLANDBOUWREGIE het voor u eenvoudiger.

Of u nu een compleet bouwproces door ons wilt laten begeleiden, of een onderdeel daarvan: bij ons vindt u alle kennis onder één dak.

Bedrijven als strandpaviljoen Timboektoe, Saffieryachts, de Gemeente Velsen en vele particulieren schonken ons reeds hun vertrouwen. En óók voor u staan wij klaar. Kom langs voor een kopje koffie en maak kennis met uw bouwregisseurs.